VIZIR focust op het rekruteren van technische en bouwkundige bedienden, zoals ingenieurs, tekenaars, calculators, projectleiders, productiemanagers of projectmanagers, voor verschillende disciplines en sectoren. Voor elke opdracht nemen we uitgebreid de tijd om jouw bedrijf te leren kennen. Zo kunnen we resultaatgericht zoeken naar een technische medewerker die snel aan de slag kan gaan en door zijn ervaring en ambitie meteen rendeert.
Deze doorgedreven specialisatie, samen met onze oprechte betrokkenheid, vormt onze grote sterkte en helpt ons de juiste match te vinden voor jouw bedrijf.

Onze aanpak

Om goed in te schatten welk technisch talent aansluit bij jouw opdracht, plannen we een intakegesprek. We bespreken de jobinhoud, de bedrijfscultuur en de werkomstandigheden waarin onze kandidaat zal werken. Met deze info maken we een functie- en bedrijfsprofiel op.

Het eerste startpunt in deze zoektocht in ons eigen wervingsbestand van kandidaten die eventueel beschikbaar zijn voor jouw opdracht. Daarnaast doen we beroep op meerdere specifieke on- en offline selectiekanalen.

Wil je graag kennismaken? Geef ons een seintje

Van CV-verificatie, interview tot referentiecheck, we screenen elke potentiƫle kandidaat grondig. En stellen enkel die mensen voor waarvan we overtuigd zijn dat ze een meerwaarde betekenen voor jouw bedrijf.

Is er een match? Dan ga je een rechtstreekse arbeidsovereenkomst aan met de kandidaat en maken we afspraken over de start van de opdracht. Ook nadien volgen we onze kandidaat op en zijn vragen of opmerkingen uiteraard welkom.

Benieuwd welke vacatures we
vandaag al aanbieden?
Bekijk ze hier

Op maat

In de war for talent die vandaag heerst, heb je als klant een betrouwbare partner nodig die alle middelen aanwendt om die ene witte raaf te vinden. Ook wij geloven in duurzame samenwerkingen op lange termijn. Door onze expertise en focus zijn we bovendien overtuigd dat voor we jou de beste kandidaten kunnen voorstellen. Op basis van jouw vraag stippelen we een aanpak op maat uit.