Gaat je bedrijf door een drukke periode en heb je nood aan een tijdelijke extra werkkracht? Zoek je een technisch expert ad interim of heb je voor een bepaald project specifieke expertise nodig?

In al deze gevallen biedt projectsourcing bij VIZIR een oplossing voor je bedrijf.

Wat is projectsourcing?

Projectsourcing, soms ook wel detachering genoemd, is een flexibele manier om een tijdelijke nood aan specifieke expertise binnen je onderneming op te vangen Het kan daarbij gaan om een belangrijk project, maar bijvoorbeeld ook om een vervanging.

Op die manier kan jij je volledig focussen op je core business, terwijl de uitbestede activiteit net tot de core business van de externe expert behoort en daardoor sneller, efficiënter en beter wordt uitgevoerd.

Een beroep doen op projectsourcing is kiezen voor ervaren professionals die flexibel en snel inzetbaar zijn. Je bespaart bovendien heel wat tijd doordat wij voor jou op zoek gaan naar de geschikte kandidaat én de volledige loonadministratie voor onze rekening nemen. Tenslotte heb je dankzij een transparant uurtarief een haarfijn beeld van het kostenplaatje.


Hoe werkt projectsourcing?

Projectsourcing of detachering houdt in dat wij bij VIZIR de juiste profielen zoeken en hen vervolgens op projectbasis bij jou onderbrengen. Om goed in te schatten welk technisch talent aansluit bij jouw opdracht, plannen we een intakegesprek. We bespreken de jobinhoud, de bedrijfscultuur en de werkomstandigheden waarin onze kandidaat zal werken.

Op basis hiervan stellen wij de gepaste kandidaat voor jouw uitdaging voor. Ook alle bijhorende administratieve verplichtingen nemen wij voor onze rekening. Zo bespaar je kostbare tijd en kan je je focussen op je eigen zaak.

Benieuwd naar alle voordelen van projectsourcing? Ontdek ze in onze blog
Benieuwd welke profielen we aanbieden? Neem snel contact