Ben jij een ingenieur, tekenaar, calculator, projectleider, productiemanager of projectmanager die houdt van veel variatie, flexibiliteit en een aantrekkelijke vergoeding? Dan is projectsourcing zeker iets voor jou! Als freelance technisch of bouwkundig expert werk je bij projectsourcing tijdelijk aan tal van uitdagende projecten.

Wat is projectsourcing?

Projectsourcing houdt in dat je flexibel jouw expertise aanbiedt aan bedrijven. Op freelance basis voer je gedurende een bepaalde periode een project uit. Een verlenging van deze opdracht? Of kies je voor iets nieuws binnen jouw expertiseveld? Het kan allebei. Het vinden van de juiste projecten is niet eenvoudig en precies daar maken wij het verschil.

Wil je graag kennismaken? Geef ons een seintje

Hoe werkt projectsourcing?

Projectsourcing of detachering betekent dat wij bij VIZIR voor jou de juiste opdrachten detecteren. Heel wat bedrijven in verschillende disciplines en sectoren zijn op zoek naar ambitieuze technische talenten die tijdelijk een project opvolgen. Om goed in te schatten over welke technisch expertise je beschikt, plannen we een intakegesprek. Nadien word je op de hoogte gehouden van jobs die perfect passen bij jouw kwalificaties en wensen. Ook alle bijhorende administratieve verplichtingen nemen wij voor onze rekening. Zo bespaar je kostbare tijd en kan jij je focussen op je freelance projecten.

Benieuwd welke freelance
vacatures we hebben?
Klik dan hier

Wat zijn de voordelen als freelancer?

Bij projectsourcing ziet elk jaar er heel anders uit. Van een multinational tot een KMO: de mogelijkheden zijn eindeloos. Bovendien heeft elk bedrijf verschillende procedures, werkmethodes, softwareprogramma’s, waardes & normen, ... Hou je dus van flexibiliteit? Dan zit je gebeiteld bij freelance projectsourcing. Tot slot ben je zeker van een marktconforme en aantrekkelijke vergoeding.

Meer info over de voordelen van projectsourcing? Ontdek ze in onze blog

Nog niet meteen een idee welke richting je uit wilt? Stuur ons dan snel je gegevens en we ontdekken samen jouw ideale job.

Mail je gegevens