Klaar voor een nieuwe carrière uitdaging in een technische of bouwkundige sector? Op maat van jouw talent en wensen zoeken we naar het juiste bedrijf. Reageer op één van onze vacatures of solliciteer spontaan door je CV up te loaden. Uiteraard werken wij altijd resultaatgericht, discreet en vertrouwelijk.

Al een tijdje aan de slag, maar toch nieuwsgierig naar nieuwe opportuniteiten? VIZIR bekijkt ook graag vrijblijvend jouw carrièremogelijkheden.

Eerlijk

Bij VIZIR houden we van eerlijkheid en vertrouwen. Het nakomen van gemaakte afspraken, een open communicatie en een no-nonsense aanpak zijn maar enkele voorbeelden. Bovendien informeren we je zo goed mogelijk over je potentiële nieuwe werkgever. Denk maar aan de bedrijfscultuur, de vereiste skills of eventuele werkpunten. Zowel voor jezelf, voor ons, als voor de klant is het belangrijk dat jij je goed voelt in je toekomstige job en werkomgeving.

Persoonlijk

Als je reageert op een vacature van VIZIR bekijken we eerst of je in aanmerking komt en bellen je snel op voor bijkomende informatie. Tijdens een eerste kennismakingsgesprek leren we jou beter kennen en bespreken je ervaring, talenten, interesses en verwachtingen. Als alle voorgaande stappen positief verlopen, stellen we je voor bij onze klant. Nog niet veel ervaring in solliciteren? Of is het lang geleden? Geen zorgen, wij bereiden je goed voor!

Flexibel

Is er geen match met onze bestaande vacatures? Dan kom je, met jouw toestemming, terecht in ons wervingsbestand. Vinden we later een opdracht die past bij jouw kennis en ervaring nemen we vliegensvlug contact. Wij leggen altijd de focus op jouw persoonlijke verwachtingen en helpen je zo bij de ontwikkeling van jouw professionele doelen. Ook als je die nieuwe job binnenhaalt, volgen we jou trouwens nog op tijdens de eerste weken en maanden. Bovendien kan je steeds bij ons terecht voor al je vragen, zelfs in het weekend of ’s avonds.

Benieuwd naar jouw nieuwe uitdaging? Bekijk hier onze vacatures
Nog niet meteen een idee welke richting je uit wilt?

Stuur ons dan snel je gegevens en we ontdekken samen jouw ideale job!

Bezorg ons je gegevens